Letölthető részletek

KÉPZELET KŐRÚT (Az Ötletes Reklám c. könyv 1. fejezete)

1."MEGÁLLÓ": Kreativitás nélkül nem megy, Háromszoros kényszer, A kreatív elme működése, Sziporkázó versengés, Okos/Művelt/Intelligens/Kreatív 

 

ALKOTÁS ÚT (Az Ötletes Reklám c. könyv 2. fejezete)

2."MEGÁLLÓ": Isteni szikra, Az alkotás mámora,  A meglepetés öröme, A klisék felrobbantása, Duplafenekű ötletek

ÁHÁ SUGÁRÚT (Az Ötletes Reklám c. könyv 7.fejezete)

7."MEGÁLLÓ": Ki veszi az adást? Fantáziaképek találkozása.A tantusz leesése. AHA - HAHA - HŰHA. A képzelőerő mozgósítása.Győzze meg ő magát!

A MEGGYŐZÉSI FOLYAMAT (Részlet a "Reklám és Pszichológia a Webkorszakban" c. könyvből

Meggyőzés, vagy manipuláció? Csúsztatás, bújtatás, megtévesztés. A verbális manipuláció 17 technikája. A FŐÚT és a MELLÉKÚT. Érzelmi manipuláció, a limbikus rendszer szerepe. A Unique Emotional Proposition - UEP. Az informatív és a rábeszélő reklám. Meggyőzési taktikák. Hasznok és póthasznok.

EZT NEM ADOM, EZ DISZNÓSAJT!

Néhány epizód az önéletrajzi könyvből: Szarvasbogár, Púpos cár, Gyapjúkalap, Fehér elefánt, Jönnek a svédek, Puskás hátvédje, Traubit kérünk!, Szép lányok közt, Popsi méretek dilemmája, Volt egy csapat... stb.

 

 

A TÁRSADALMI CÉLÚ REKLÁM LÉLEKTANA (A "Reklám a Jóért"c. könyv részlete)

Kiért szól a harang?  Ki mondja? Miért mondja? Kinek mondja? Az eltűnt ígéret. Neked jó? Neki jó? Nekünk jó? Az erkölcsi haszon konvertálása

KIELÉGÜLETLENSÉGEINK, avagy mit kezdjünk a boldogság deficittel?

Tanulmány a "PÁRKAPCSOLATOK ISKOLÁJA" c. kötetből.

 

 

HAZUDIK -E A REKLÁM?

Részlet a Mesterkurzus által kiadott HAZUGSÁG, ÖNÉMÍTÁS, ÉRDEKc. kötetből. Megjelent Popper Péter, Müller Péter, A.J.Christian és Dr,Mérő László Mesterkurzuson elhangzott előadásaival közösen.